Tájékoztató

Tisztelt Fogyasztónk!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel Társaságunk nem tudta végrehajtani a 2020. április hónapra tervezett melegvízmérő órák olvasását. Legközelebb 2020. október hónapban fogják kollégáink felkeresni Önt a vízóra olvasás céljából, azaz a leolvasás 12 havi fogyasztás adatát fogja tartalmazni.

Azon Fogyasztónknak, aki havonta nem adja vízmérő órája állását vagy nem ad meg általa meghatározott átalány fogyasztást, a számlázó rendszer a mindenkori leolvasás adataiból átalány fogyasztást számol, ami alapján kerül kiállításra - a következő leolvasásig - a havi számla.

Ha a melegvíz felhasználás bármely okból megnő – ilyen ok lehet, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések miatt a család minden tagja otthon tartózkodik, továbbá az otthon tartózkodás szinte a nap 24 óráját jelenti. Ez esetben a tervezett októberi vízóra leolvasás fogyasztási adatai alapján elkészített elszámoló számlában a tényleges fogyasztás és az átalány fogyasztás különbözeteként adódó befizetendő összeg jelentősen magasabb lesz/lehet az előző hónapokban számlázott vízfogyasztás összegétől.

Amennyiben Ön nem diktált óraállást vagy nem kért konkrét átalány fogyasztást, kérjük, a kellemetlenség elkerülése érdekében ellenőrizze távhőszolgáltatási számláján a melegvíz általány fogyasztást és ha szükségesnek tartja módosítsa azt.

A módosítást minden hónap 20. napja után megteheti az alábbi elérhetőségeken:

  • 49/544-323 hívószámú ügyfélszolgálati telefonszámon munkaidőben
    vagy
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Felhívjuk figyelmét az internetes ügyintézés lehetőségére, melynek igénybevételéhez regisztrálnia kell honlapunkon a http://ugyintezes.tszolg.hu/tszolgclient.aspx címen. Ezen a felületen minden hónap 20. napja után rögzíteni tudja a melegvízmérő óra(ák) állását, valamint módosítható a havi átalány, levelezési cím.