Melegvíz mérő órák olvasása

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a melegvíz mérő órák olvasását, az órák adatainak rögzítését az alábbiak szerint végezzük:

Személyes olvasás alapján:

2021. szeptember 17-től szeptember 26-ig

Bejelentés alapján:

2021. szeptember 17. 8:00-tól szeptember 30. 12:00-ig

Kérjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a lakásba való bejutást, valamint az órák láthatóságát biztosítsák a megjelölt időpontban a vízmérő órát olvasó kollégáink számára.

Amennyiben a bejutást nem tudják biztosítani, úgy a lakás melegvízmérő órájának állását lehetőségük van a bejárati ajtóra kifüggeszteni a számlamellékletként csatolt, vagy a honlapunkról (www.tszolg.hu) letölthető nyomtatványon, vagy az alábbi elérhetőségeken jelenhetik be Társaságunkhoz:

hangrögzítővel ellátott telefonon (ügyfélfogadási időben) 06-49-544-323

vagy

 elektronikus levél címünkön (0-24 órás) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük Fogyasztóinkat, hogy a bejelentéskor törekedjenek a pontos adatok (a vízóra gyári számának és állásának együttes) megadására, elkerülendő a téves tartalommal történő számlakiállítást.

A számlákhoz csatolt tájékoztatóban foglaltaktól eltérően, munkatársaink az azonosító kártyát folyamatosan láthatóan viselik egy átlátszó nyakba akasztható kártyatartóban.

Az azonosító kártya elülső oldalán található az azonosító szám, a vízóra olvasást végző fényképe, neve, a TiszaSzolg 2004 Kft. logója, a hátsó oldalán a Társaság hivatalos 5 soros bélyegzőjének nyomata.

A vízóra olvasást végző személyek külön a TiszaSzolg 2004 Kft. ügyvezetője aláírásával ellátott hivatalos levélpapírra nyomtatott dokumentummal rendelkeznek, mely igazolja, hogy a vízóra olvasást Társaságunk megbízásából végzik. A levelet kérésre kötelező bemutatniuk.

Kérjük segítsék munkánkat!