Tájékoztatás vízóracseréről

Tisztelt Fogyasztóink!

A távhő szolgáltatást igénybe vevő épületekben beszerelt használati melegvíz fogyasztást mérő (továbbiakban: HMV) órák távleolvasásához szükséges eszközök beszerzése folyamatban van, várhatóan június első hetében a szerződések aláírásra kerülnek. Az adattovábbító egység (rádiómodul) HMV órákba történő beszerelését, üzembehelyezését társaságunk karbantartó csoportja fogja elvégezni a társasházakkal közösen egyeztetett időpontban. A munka folyamatos, gyors elvégzésének feltétele, hogy az egyeztett időpont előtt az ingatlanban a lejárt vagy az ebben az évben lejáró hitelességű HMV órák cseréje már megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lejárt hitelességű órák cseréje és a rádiómodulok beszerelése, üzembehelyezése nem egyidőben történik, erre a munka ütemezése miatt nincs lehetőség.

A fentiekre való tekintettel kérjük azon fogyasztóinkat, akik kaptak tájékoztató levelet arról, hogy 2022. december 31. napjával lejár a melegvízmérő órájuk hitelessége, az óracseréről mielőbb gondoskodni szíveskedjenek.

Igény szerint a TiszaSzolg 2004 Kft. karbantartó csoportja a vízóracserét teljeskörű ügyintézéssel – utólagos számlázással – vállalja. Amennyiben Társaságunkkal kívánja lecseréltetni a vízmérő órát (órákat) úgy időpontot kell egyeztetnie kollégáinkkal a 06-70-333-7484 telefonszámon munkaidőben 6:00 – 14:00 óra között.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket megköszönve.

TiszaSzolg 2004 Kft.