Pályázati hirdetmény

A TiszaSzolg 2004 Kft. bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Strandfürdő épületének földszintjén található 20 m² alapterületű helyiséget.

A helyiség kizárólag strandcikk, hírlap, divatáru cikkek értékesítése céljára hasznosítható a pályázati kiírásban rögzített feltételek szerint.

A bérbeadás útján történő hasznosítás 2023. június 1. napjától határozatlan időtartamra szól azzal, hogy a nyertes pályázót kizárólag strandszezonban terheli üzemeltetési és bérleti díj fizetési kötelezettség.

A helyiség a legmagasabb ajánlatot tartalmazó, érvényes pályázatot benyújtó pályázó részére kerül bérbe adásra. A helyiség bérbe adása kiürített állapotban történik, a szükséges eszközökkel történő felszerelése a nyertes pályázó feladata.

A pályázat benyújtási határideje: 2023. év május hó 24. nap (szerda) 10 óra.

A pályázati kiírás anyaga az alábbi módokon vehető át:

  • Személyesen, papír alapon a TiszaSzolg 2004 Kft. titkárságán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2/F. I. emelet) munkanapokon 8:00-14:00 között.
  • Elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött megkereséssel (a megkeresés tárgyában kérjük tüntessék fel, hogy „Pályázati kiírás igénylés”, a levélben pedig adják meg az igénylő nevét – jogi személy esetén cégnevét is).

Az elárusító pavilon a pályázati kiírásban rögzített módon telefonos időpont egyeztetés alapján megtekinthető.

TiszaSzolg 2004 Kft.