Ügyfélelégedettségi kérdőív - TISZASZOLG 2004 Kft.

Társaságunk számára fontos, hogy Fogyasztóinktól folyamatosan visszajelzéseket kapjunk tevékenységeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Szeretnénk minél jobban megismerni Partnereink véleményét eddigi munkánkról, annak érdekében, hogy ezek alapján javítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat, valamint Ügyfeleink igényeinek minél magasabb színvonalon tehessünk eleget a jövőben is.
Kérjük, töltse ki kérdőívünket, ossza meg velünk észrevételeit.

Segítőkész együttműködését előre is köszönjük!

Kérjük értékelje az alábbi kérdéseket egy ötös skálán, ahol az 1-es jelentése egyáltalán nem megfelelő, 2-elégséges, 3-megfelelő, 4-jó, 5-kiváló teljesítést jelent. Kérjük, értékelje Nincs információm-ra akkor, ha az adott tevékenységgel kapcsolatban nincs információja, tapasztalata.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy a megfogalmazott észrevételekre, véleményekre, javaslatokra Társaságunk csak akkor tud visszajelzést adni, amennyiben nevét és elérhetőségét is megadja. Kérjük, hogy amennyiben a TiszaSzolg 2004 Kft. felé az alábbiakban megfogalmazott észrevételeire, véleményére, javaslataira visszajelzést szeretne kapni nevét, elérhetőségét megadni szíveskedjen! Megadott adatait Társaságunk az Adatvédelmi Szabályzat előírásainak megfelelően kezeli.

  Refresh Captcha