Pályázati hirdetmény

A TiszaSzolg 2004 Kft. bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) található C/7 megjelölésű, 31,57 m² alapterületű elárusító pavilont.

Az elárusító pavilon kizárólag büfé üzemeltetés céljára hasznosítható a pályázati kiírásban rögzített feltételek szerint.

A bérbeadás útján történő hasznosítás 2020. június 27. napjától 2020. szeptember 6. napjáig terjedő határozott időtartamra szól.

Az elárusító pavilon a legmagasabb ajánlatot tartalmazó, érvényes pályázatot benyújtó pályázó részére kerül bérbe adásra.

Az elárusító pavilon bérbe adása kiürített állapotban történik, a szükséges eszközökkel történő felszerelése a nyertes pályázó feladata.

A pályázat benyújtási határideje: 2020. év 06. hó 10. nap (szerda) 10 óra

A pályázati kiírás anyaga az alábbi módokon vehető át:

  • személyesen, papír alapon a TiszaSzolg 2004 Kft. titkárságán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2/f. I. emelet) munkanapokon 8:00-14:00 között.
  • elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött megkereséssel (a megkeresés tárgyában kérjük tüntessék fel, hogy „Elárusító pavilon pályázati kiírás igénylés”, a levélben pedig adják meg az igénylő nevét – jogi személy esetén cégnevét is)

Az elárusító pavilon a pályázati kiírásban rögzített módon telefonos időpont egyeztetés alapján megtekinthető.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Fűtésszolgáltatás leállítása

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Felhasználóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előrejelzések alapján a következő napokban szokatlanul magas felmelegedés várható, így a napi átlag hőmérsékletek meghaladják a 12 C fokot.

Erre tekintettel a mai napon, május 8-án a fűtés szolgáltatást leállítjuk. A jövőben is folyamatosan követjük a napi hőmérsékletek alakulását és a szükséges intézkedéseket, amennyiben indokolttá válik, meg fogjuk tenni.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat (24 órás) telefonszáma: (49) 341-627, mobilszám: 70-333-7476

Fűtésszolgáltatás újraindítása

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése és a napi mért hőmérsékletek alapján május 06-án szerdán délután a TiszaSzolg 2004 Kft visszaindította a fűtésszolgáltatást Tiszaújvárosban.

A fűtési idény a távhőszolgáltatásra vonatkozó jogszabályok szerint szeptember 15-től május 15-ig tart. A lakóközösségekkel kötött Üzemviteli Megállapodások szerint társaságunk akkor fűt, amikor a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 Celsius fok, vagy egy napon át 10 Celsius fok alatt marad. A meteorológiai előrejelzés alapján a napi középhőmérséklet alakulása előreláthatólag a következő napokban igényli a fűtés szolgáltatását.  

A társasházak közös képviselői az Üzemviteli Megállapodás szerint igényeik alapján másként is rendelkezhetnek, amennyiben írásbeli kérelemmel fordulnak a TiszaSzolg 2004 Kft diszpécserszolgálatához.

A távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat 24 órás telefonszáma: (49) 341-627, mobilszáma: (70) 333-7476

Fűtésszolgáltatás leállítása

TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az időjárás kedvező alakulása miatt, 2020. április 30-án a fűtésszolgáltatást leállítjuk. Kérjük fogyasztóinkat – különös tekintettel a fűtéskorszerűsített épületben élőket -, hogy a radiátor szelepeket maximális állásra nyissák ki, hogy a szolgáltatás későbbi indításakor ne jelentkezzenek panaszok a szolgáltatással kapcsolatban. Ugyanis a zárva maradt radiátor szelep leragadhat, levegő és szennyeződés kerülhet a rendszerbe, amely a lezárt szelepeknél elakadva meghibásodáshoz vezethet.

TiszaSzolg 2004 Kft.
Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat (24 órás) telefonszáma: (49) 341-627
Mobilszám:   70-333-7476