Tájékoztató fűtés és melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Bartók Béla út 6. számú épület mellett DN 250-es primer gerincvezetéken lyukadás történt. A javítási munkák miatt 2020. november 27-én 06 órától várhatóan 2020. november 27-én 24 óráig, az alább felsorolt épületekben a fűtés és a használati melegvíz szolgáltatás szünetel.

Szolgáltatás kieséssel érintett épületek:

Bartók Béla út 2.

Bartók Béla út 4.

Bartók Béla út 6.

Szent István út 2-4.

Szent István út 6-8.

Barcsay Jenő tér 6-8.


Szolgáltatás kieséssel érintett Intézmények:

Bóbita Óvoda                             Bethlen Gábor út 2.


Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.


TiszaSzolg 2004 Kft.

Személyes ügyfélfogadás szüneteltetése

TÁJÉKOZTATÓ

A TiszaSzolg 2004 Kft. ezúton tájékoztatja fogyasztóit, hogy a koronavírus terjedésének lassítása, megakadályozása érdekében ügyfélszolgálati irodájában (Tiszaújváros, Tisza út 2/F.) a személyes ügyfélfogadást 2020. november 16. napjától ideiglenesen szünetelteti.

Társaságunk, arra kéri ügyfeleit, hogy az elkövetkező időszakban, a kapcsolattartásra az alábbi elérhetőségeket használják:

  • hangrögzítővel ellátott telefon: 06-49-544-323
  • elektronikus levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a koronavírus hatására kialakult helyzetet és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg az esetleges további intézkedéseket.

Köszönjük ügyfeleink együttműködését, a korlátozással jelentkező kellemetlenséggel kapcsolatosan szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Tiszaújváros, 2020. november 10.

TISZASZOLG 2004 KFT.

A melegvíz-mérőórák olvasása elmarad!

Tisztelt Fogyasztóink!

Az októberi számla mellett küldött hírlevelünkben arról tájékoztattuk Önöket, hogy 2020. október 16. és október 26. között személyesen olvassuk le a melegvíz-mérőórák állását.

A hirtelen megváltozott járványhelyzet miatt Társaságunk úgy döntött, hogy az Önök és munkatársaink védelmében elhalasztjuk a melegvíz-mérőórák személyes leolvasását.

NAGYON FONTOS!

Kérünk mindenkit, hogy az alábbi elérhetőségeken mindenképpen jelentse be a melegvíz-mérőóra állását, mivel ennek hiányában a számlázó rendszer a legutóbbi leolvasás adataiból számolja ki a lakás átalány fogyasztását, és ez alapján állítja ki a számlát.

Röviden ez azt jelenti, hogy leolvasás hiányában továbbra is a tavalyi fogyasztás alapján kerül kiszámításra az átalánydíj, és ha idén többet fogyasztottak, például a tavaszi lakhely elhagyási korlátozások miatt, az a többletfogyasztás később egy nagyobb összegű számlán fog megjelenni, ami kellemetlen meglepetést okozhat.

Ezért kérjük Önöket, hogy mindenképpen jelentsék be az óraállást:

  • Hangrögzítővel ellátott telefonon (ügyfélfogadási időben): 06-49-544-323
  • E-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük Fogyasztóinkat, hogy bejelentéskor törekedjenek a pontos adatok - a vízóra gyári számának és állásának együttes - megadására, elkerülendő a téves tartalommal történő számlakiállítást.

Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

TiszaSzolg 2004 Kft

Fűtésszolgáltatás elindítása

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a külső hőmérséklet napi átlaga három egymást követő napon nem haladta meg a 12 °C-ot, ezért a TiszaSzolg 2004 Kft. 2020. október 12-i nappal elindította a fűtésszolgáltatást.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatás alkalmazkodik a külső hőmérséklethez, a fűtést szabályozó szelepek magasabb külső hőmérséklet esetén automatikusan kikapcsolnak.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban problémát tapasztalnak, kérjük, hogy a 49-341-627-es telefonszámon tegyék meg a hibabejelentést.


TiszaSzolg 2004 Kft.