Tájékoztató melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2023. június 13-án (kedd) 0800 órától 2023. június 15-én (csütörtök) 2400 óráig a Fűtőerőmű éves karbantartási tevékenységet végez.

Tiszaújváros távhővel ellátott területén a használati melegvíz szolgáltatás a jelzett időszakban szünetel.

Amennyiben a karbantartás a jelzett határidő előtt elkészül, a hőtermelő a szolgáltatást a település számára újból biztosítja.

Az üzemszünettel járó kellemetlenségek miatt kérjük a fentiek szíves megértését.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Pályázati hirdetmény

A TiszaSzolg 2004 Kft. bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Strandfürdő épületének földszintjén található 20 m² alapterületű helyiséget.

A helyiség kizárólag strandcikk, hírlap, divatáru cikkek értékesítése céljára hasznosítható a pályázati kiírásban rögzített feltételek szerint.

A bérbeadás útján történő hasznosítás 2023. június 1. napjától határozatlan időtartamra szól azzal, hogy a nyertes pályázót kizárólag strandszezonban terheli üzemeltetési és bérleti díj fizetési kötelezettség.

A helyiség a legmagasabb ajánlatot tartalmazó, érvényes pályázatot benyújtó pályázó részére kerül bérbe adásra. A helyiség bérbe adása kiürített állapotban történik, a szükséges eszközökkel történő felszerelése a nyertes pályázó feladata.

A pályázat benyújtási határideje: 2023. év május hó 24. nap (szerda) 10 óra.

A pályázati kiírás anyaga az alábbi módokon vehető át:

  • Személyesen, papír alapon a TiszaSzolg 2004 Kft. titkárságán (3580 Tiszaújváros, Tisza út 2/F. I. emelet) munkanapokon 8:00-14:00 között.
  • Elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött megkereséssel (a megkeresés tárgyában kérjük tüntessék fel, hogy „Pályázati kiírás igénylés”, a levélben pedig adják meg az igénylő nevét – jogi személy esetén cégnevét is).

Az elárusító pavilon a pályázati kiírásban rögzített módon telefonos időpont egyeztetés alapján megtekinthető.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Tájékoztató fűtésszolgáltatás leállításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2023. május 02-án a külső átlaghőmérséklet alakulására tekintettel, a fűtésszolgáltatást leállítjuk. Kérjük fogyasztóinkat – különös tekintettel a fűtéskorszerűsített épületben élőket -, hogy a radiátor szelepeket maximális állásra nyissák ki, hogy a szolgáltatás későbbi indításakor ne jelentkezzenek panaszok a szolgáltatással kapcsolatban. A zárva maradt radiátor szelep leragadhat, levegő és szennyeződés kerülhet a rendszerbe, amely a lezárt szelepeknél elakadva meghibásodáshoz vezethet.

Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat (24 órás) telefonszáma: (49) 341-627

TiszaSzolg 2004 Kft.

Tájékoztató fűtésszolgáltatás leállításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2023. április 20-án a külső átlaghőmérséklet alakulására tekintettel a fűtésszolgáltatást leállítjuk. Kérjük fogyasztóinkat - különös tekintettel a fűtéskorszerűsített épületben élőket -, hogy a radiátor szelepeket maximális állásra nyissák ki, hogy a szolgáltatás későbbi indításakor ne jelentkezzenek panaszok a szolgáltatással kapcsolatban. A zárva maradt radiátor szelep leragadhat, levegő és szennyeződés kerülhet a rendszerbe, amely a lezárt szelepeknél elakadva meghibásodáshoz vezethet.

Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat 24 órás telefonszáma: (49) 341-627

Mobilszám: 70-333-7476

TiszaSzolg 2004 Kft.