Tájékoztató melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Mátyás király út 2-4 sz. előtti primer gerincvezeték javítási munkái miatt 2020. július 02-án 06 órától várhatóan 2020. július 02-án 24 óráig, az alább felsorolt épületekben a használati melegvíz szolgáltatás szünetel.

Szolgáltatás kieséssel érintett épületek:

Szent István út 1-3-5-7-9-11.
Mátyás király út 2-4.
Mátyás király út 6-8.
Mátyás király út 10-12.
Mátyás király út 14-16-18-20.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Strandfürdő nyitása

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket arról, hogy a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő hideg vizes strandmedencéit várhatóan 2020. június 27-én, szombaton, 9:00 órakor megnyitjuk.

A részletekről a továbbiakban folyamatosan tájékoztatni fogjuk kedves vendégeinket.

TiszaSzolg 2004. Kft.

Tájékoztató személyes ügyintézés lehetőségéről

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a TiszaSzolg 2004 Kft. Tisza út 2/F címen található ügyfélszolgálati irodájában 2020. június 22. napjától ismét lehetővé válik a személyes ügyintézés.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy használják az ügyfélváró asztalán, a pénztár pultnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, ügyfélszolgálti munkatársunk kérésére viseljenek maszkot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyfélváróban, háromnál több ügyfél nem tartózkodhat!

Kérjük, egyedül érkezzenek az ügyintézésre, kísérő személy jelenléte csak indokolt esetben megengedett, egyébként kérjük, hogy a kísérő az irodán kívül várakozzon.

A személyes ügyintézéshez mindenképpen hozzák magukkal azonosító okmányaikat, a más díjfizetőnk nevében intézkedők pedig a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is.

Kérjük továbbá, hogy lázas, beteg állapotban ne keressék fel ügyfélszolgálati irodánkat, intézzék ügyeiket elektronikusan az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Együttműködésüket köszönjük!

Tájékoztató

Tisztelt Fogyasztónk!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel Társaságunk nem tudta végrehajtani a 2020. április hónapra tervezett melegvízmérő órák olvasását. Legközelebb 2020. október hónapban fogják kollégáink felkeresni Önt a vízóra olvasás céljából, azaz a leolvasás 12 havi fogyasztás adatát fogja tartalmazni.

Azon Fogyasztónknak, aki havonta nem adja vízmérő órája állását vagy nem ad meg általa meghatározott átalány fogyasztást, a számlázó rendszer a mindenkori leolvasás adataiból átalány fogyasztást számol, ami alapján kerül kiállításra - a következő leolvasásig - a havi számla.

Ha a melegvíz felhasználás bármely okból megnő – ilyen ok lehet, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések miatt a család minden tagja otthon tartózkodik, továbbá az otthon tartózkodás szinte a nap 24 óráját jelenti. Ez esetben a tervezett októberi vízóra leolvasás fogyasztási adatai alapján elkészített elszámoló számlában a tényleges fogyasztás és az átalány fogyasztás különbözeteként adódó befizetendő összeg jelentősen magasabb lesz/lehet az előző hónapokban számlázott vízfogyasztás összegétől.

Amennyiben Ön nem diktált óraállást vagy nem kért konkrét átalány fogyasztást, kérjük, a kellemetlenség elkerülése érdekében ellenőrizze távhőszolgáltatási számláján a melegvíz általány fogyasztást és ha szükségesnek tartja módosítsa azt.

A módosítást minden hónap 20. napja után megteheti az alábbi elérhetőségeken:

  • 49/544-323 hívószámú ügyfélszolgálati telefonszámon munkaidőben
    vagy
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Felhívjuk figyelmét az internetes ügyintézés lehetőségére, melynek igénybevételéhez regisztrálnia kell honlapunkon a http://ugyintezes.tszolg.hu/tszolgclient.aspx címen. Ezen a felületen minden hónap 20. napja után rögzíteni tudja a melegvízmérő óra(ák) állását, valamint módosítható a havi átalány, levelezési cím.