Tájékoztatás fűtésszolgáltatás leállításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2022. április 28-án, a külső átlaghőmérséklet alakulására tekintettel a fűtésszolgáltatást leállítjuk.

Kérjük fogyasztóinkat - különös tekintettel a fűtéskorszerűsített épületben élőket -, hogy a radiátor szelepeket maximális állásra nyissák ki, hogy a szolgáltatás későbbi indításakor ne jelentkezzenek panaszok a szolgáltatással kapcsolatban. A zárva maradt radiátor szelep leragadhat, levegő és szennyeződés kerülhet a rendszerbe, amely a lezárt szelepeknél elakadva meghibásodáshoz vezethet.

Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat (24 órás) telefonszáma: (49) 341-627
Mobilszám: (70) 333-7476

TiszaSzolg 2004 Kft.

Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartása

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartási rendje megváltozik.

2021. november 15. hétfőtől, minden nap 9:30-tól 20:00 óráig várjuk kedves vendégeinket.


TiszaSzolg 2004 Kft.

Ügyfélfogadást érintő intézkedések

Tisztelt Fogyasztóink!

A TiszaSzolg 2004 Kft. ügyfélszolgálatán 2021. október 29-től a Covid-19 járványra való tekintettel az ügyféltérben egyszerre egy fogyasztó tartózkodhat ügyintézés vagy pénztári befizetés miatt, ez alól kivételt képez a tulajdonosváltozás bejelentés, ebben az esetben 2 fő (vevő és eladó).

A szájmaszk és a kézfertőtlenítő használata kötelező!

Kérjük, hogy melegvíz-mérőóra állását a továbbiakban is telefonon vagy e-mail-en jelentse be részünkre, valamint továbbra is működik az online ügyintézés is, ezzel kapcsolatosan részletes tájékoztatót találnak a www.tszolg.hu weboldalon.

Tájékoztatás fűtésszolgáltatás leállításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy jogszabályi kötelezettség alapján, a távhőszolgáltatónak az alábbi körülmények esetén kell gondoskodnia a fűtés elindításáról:
- a külső hőmérséklet napi átlaga 3 egymást követő napon nem haladja meg a +12 °C-ot,
- a külső hőmérséklet napi átlaga 1 napon nem haladja meg a +10 °C-ot.

A 10 napos meteorológiai előrejelzés alapján a napi középhőmérséklet alakulása előreláthatólag nem igényli a fűtés szolgáltatását, ezért a TiszaSzolg 2004 Kft. 2021. szeptember 27-én leállította a fűtést. A fűtés leállás alól kivételt képeznek azon a társasházak és intézmények, melyek képviselői a fűtés elindítását írásban kérvényezték.

TiszaSzolg 2004 Kft.